Grävarbeten i Karlstad

Grävarbeten i Karlstad

Hej på er alla härliga följare

Här i Karlstad skiner solen och jag hoppas den gör det på er också vart ni än befinner er. I vanliga fall kanske det vissa dagar är lite omotiverande att gåt till jobbet, men just nu håller de på med grävarbeten precis utanför vårt hus så jag hade nog blivit smått tokig om jag behövt vara hemma hela dagen och lyssna på det där. Det brötar och låter och marken vibrerar så mycket att fönsterrutorna skallrar. Som tur är så ska jag ju ändå gå upp tidigt för att gå till jobbet så jag är ju vaken när de börjar med sina maskiner och grävarbeten, men hade jag haft sovmorgon så hade jag nog varit mer frustrerad.

Jag förstår ju att det finns en anledning till att de gör det de gör, men jag kan ha svårt för sådana där ihållande ljud även om man vet att det är tillfälligt. Jag hoppas att de blir klara snart så att det blir lugn och ro hemma igen. När jag ser hur de jobbar kan jag ändå bli ganska imponerad av hur de hanterar de där stora maskinerna och vilken precision det krävs ibland. Nog pratat om grävarbeten och maskiner, jag hoppas ni har en helt fantastisk dag och vecka.

Själv sitter jag på jobbet här i Karlstad och kände att jag behövde en liten mikropaus så då passade jag på att skriva en hälsning här. Det märks att våren är på intågande, inte bara för alla tecken ute i naturen utan även på hur människor kommer fram från sina luvor och ler mer. Även om man kanske döljer ögonen i solglasögon så är blicken höjd och det är gladare miner och det är ju himla härligt. Ibland tänker jag att man kanske gör en annan människas hela dag genom att le mot dem, eller hur? Ha nu en riktigt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.