Budfirma kring Karlshamn

Budfirma kring Karlshamn

Hej på er i vårsolen!

Jag jobbar för en budfirma i Karlshamn och kör både små och större paket och leveranser till både företag och privatpersoner. Jag trivs väldigt bra av flera olika anledningar. Dels så tycker jag det är roligt att köra bil, eller ja nu kör jag ju en liten lastbil. Sen är det roligt att man träffar olika människor på olika platser.

Jag kör både i och utanför Karlshamn med några mils räckvidd. Det passar mig bra att vara omkring och röra sig lite, både att få känna att man är på väg någonstans men också att man får variera mellan att sitta i bilen och att röra på sig. I och med att man får gå mellan bilen och in till företagen och lyfta eller köra paket med en lastkärra. Ibland finns det hiss och ibland inte, så det blir ändå en del steg och motion fast att jag kör så mycket bil om dagarna. Men så hinner man sitta ner och vila sig lite mellan de olika kundbesöken. Dessutom känner man sig lite som jultomten när man kommer för nästan alla blir så glada och tacksamma när de får paket, oavsett om det är leverans med skor eller kläder, kontorsartiklar eller toalettpapper och städartiklar.

?Just nu har jag paus för lite lunch och sedan ska jag åka och packa bilen för eftermiddagens leveranser. Ofta så packar jag en gång på morgonen och en gång vid lunch för eftermiddagen, men det beror ju klart också på om det är stora paket och hur långt det ska köras. Hoppas ni alla har en bra dag och om ni får en leverans av en budfirma idag så ge gärna den personen som kommer med paketet ett uppskattande leende, det gör oss väldigt glada! Må så gott så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.