Ljusdesign i Jönköping

Ljusdesign i Jönköping

Godmorgon godmorgon!

Måndag och energinivån är på det djupaste botten, med andra ord så är allting som det ska. Något positivt är däremot att solen fortsätter att skina här i Jönköping och det ger alltid lite energi men just idag räcker det inte så långt. Jag har under helgen varit aktiverad en hel del, min villa och trädgård fick känna på det här med ljusdesign och jag är oerhört nöjd. Min ljusdesign som jag haft tidigare har varit väldigt bristande, det har varken varit snyggt eller praktiskt. Nu däremot har jag en ljusdesign som ger mig möjligheten att uppleva en mängd olika ljusnivåer. Under helgen har det inte krävts någon starkare ljus med tanke på att solen har bidragit med det. Jag tycker det är så härligt av att vakna upp på morgonen av att solens strålar bryter in genom persiennerna, det är nästan så att man inte behöver någon väckarklocka längre. Det bästa av allt nu är att det ser ut som att vädret kommer hålla i sig i många dagar framöver så jag kommer nog spendera en hel del tid i trädgården under dagarna. Jag liksom många andra jobbar nu mera hemifrån och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, visst Jönköping bjuder inte på mycket under vardagarna men det brukar ändå vara något som händer. Nu sitter jag mest bara hemma framför min dator men jag känner att jag måste få komma ut på dagarna och göra något, det går inte att bara sitta framför en dator. Fördelen med att arbeta hemifrån är att jag kan sitta i mjukiskläder och jobba, sen får jag dessutom lite längre sovmorgon och det är definitivt ingenting jag klagar på. Jag kommer garanterat bli mer aktiv här på bloggen så länge som jag arbetar hemifrån, under dagen kanske det dessutom kommer ut lite bilder på min ljusdesign.  


Kommentarer är stängda.