Nu är det dags för däckbyte

Nu är det dags för däckbyte

Godmorgon godmorgon! Ser ni som mig framemot årets hittills varmaste dag, det är iallafall vad meteorologerna säger att vi har framför oss. Och jag undrar inte om man kan genomföra ett däckbyte nu, det känns som att vi ha har lämnat de frusna vägarna bakom oss nu. Under alla år har jag alltid utfört däckbyte själv tillsammans med brorsan, istället för att åka till någon däckverkstad. Han bor i ett hus en liten bit utanför Örnsköldsvik och där har vi haft plats samt verktyg för att klara av det, men nu är han på arbetsresa i några veckor för de ska starta upp ett nytt kontor i södra Sverige. Det här är den enda veckan som jag har tid för däckbyte och helt ärligt så vet jag inte om jag kan genomföra det själv, jag tror inte att det kommer bli så lyckat om jag ska skulle ge mig på det på egen hand. Antagligen får jag lämna in bilen till en däckverkstad i Örnsköldsvik för att få mitt däckbyte, men det känns ändå bra. Det kommer gå betydligt snabbare än om jag skulle göra det själv och sen får jag det gjort på ett korrekt sätt, det enda jag behöver göra är att efterdra bultarna några dagar senare och sådana verktyg har jag på jobbet så det är inga konstigheter. Jag har inte bestämt vilken dag som jag ska lämna in bilen på däckverkstad utan först måste jag kolla så att det finns någon ledig tid i veckan, jag kan anpassa mig relativt bra med arbetet. Det gör ingenting om jag smiter iväg i någon timme under dagen, mina kollegor klarar sig nog utan mig den korta stunden. Nu ska vi åka iväg på ett bygge så jag får ta och runda av, men håll er uppdaterade för nya inlägg.  


Kommentarer är stängda.