Fick bli en promenad idag

Fick bli en promenad idag

Tjenixen! Det är himla tur att det är fint väder idag och det ska jag berätta för er varför. Igår när jag skulle åka in till matbutiken i Borlänge så kom jag inte riktigt överens med min bil. Jag behövde verkligen ha mat men kärran var inte riktigt så sugen på att starta igång, antagligen något fel med motorn. Detta var relativt sent på kvällen så jag kunde inte ringa någon bilverkstad i Borlänge, en klassisk måndag med andra ord. Men med så gott väder så kunde jag promenera till den lilla matbutiken i närheten av där jag bor. Eftersom jag inte kunde ringa någon bilverkstad igår så visste jag med mig att jag skulle behöva promenera till jobbet idag, så jag kunde förbereda mig mentalt redan igår. Och det verkar banne mig som att turen vände över till min sida för vilken fantastisk morgon jag har haft, morgonsolen har skinit över Borlänge från den stunden jag lämnade ytterdörren fram tills nu och jag tror banne mig att det är fortsatt sol. Jag måste däremot kontakta en bilverkstad senast innan lunch så att jag kan få ordning på lilla pärlan igen, det går ju inte ha en trasig bil hemma på uppfarten. Däremot så kan jag mycket väl tänka mig att promenera till jobbet lite oftare, det var faktiskt riktigt skönt och morgonkoppen med kaffe har aldrig smakat så bra som efter en promenad. Så det är ingen panik att få bilen fixad men det hade varit skönt att veta att den står hos en bilverkstad så att den åtminstone kommer att bli reparerad, det kommer säkerligen någon dag då man behöver storhandla eller åka en längre bit. Så mitt tips till er där ute, ta en promenad nu när solen börjar smyga fram lite oftare. Även om ni har en fullt fungerande bil så kan det vara skönt att variera sig lite.  


Kommentarer är stängda.